HornWare.com Forum Index HornWare.com
HornWare.com Help Forum
 
 FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   UsergroupsUsergroups   RegisterRegister 
 ProfileProfile   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in 

sharepoints share not showing up when using command+K

 
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    HornWare.com Forum Index -> SharePoints
View previous topic :: View next topic  
Author Message
DFT



Joined: 24 Sep 2003
Posts: 1

PostPosted: Wed Sep 24, 2003 4:35 pm    Post subject: sharepoints share not showing up when using command+K Reply with quote

Is the AFP share supposed to show in the list of volumes that pops up after authenticating the user when connecting 10.2.6 workstation to another 10.2.6 workstation? If so, what would stop it from appearing? I'm trying to share a directory on an HFS+ volume if that helps at all.

*****EDIT******
Nevermind, my problem was using Admin accounts that see past and shared directories and have access directly to /
Back to top
View user's profile Send private message
Display posts from previous:   
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    HornWare.com Forum Index -> SharePoints All times are GMT - 7 Hours
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group