HornWare.com Forum Index HornWare.com
HornWare.com Help Forum
 
 FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   UsergroupsUsergroups   RegisterRegister 
 ProfileProfile   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in 

'Mount Failed' error message

 
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    HornWare.com Forum Index -> SharePoints
View previous topic :: View next topic  
Author Message
FOOOD



Joined: 23 May 2006
Posts: 1

PostPosted: Tue May 23, 2006 2:36 am    Post subject: 'Mount Failed' error message Reply with quote

I keep getting an error message on my MacBook Pro:


Mount Failed
Could not mount voume "Data."


But the share works fine. The share is to the desktop folder on my PowerMac (on the Data volume).

I've set up the same shares from my MacBook Pro to my PowerMac (the desktop folders on both) all with the same settings & permissions.

I only get the error message on the MacBook Pro & at first I thought it might the airport card dropping the wireless signal for a second or something. So I plugged it into the network via a cable & still get the same error message. And all the time I get the messages the share works fine.

Could anyone help?
Back to top
View user's profile Send private message
Display posts from previous:   
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    HornWare.com Forum Index -> SharePoints All times are GMT - 7 Hours
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group