HornWare.com Forum Index HornWare.com
HornWare.com Help Forum
 
 FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   UsergroupsUsergroups   RegisterRegister 
 ProfileProfile   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in 

After update to 10.4.9 ... AutoMounter have some problems

 
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    HornWare.com Forum Index -> SharePoints AutoMounter
View previous topic :: View next topic  
Author Message
hansemannk



Joined: 15 Apr 2007
Posts: 2
Location: Germany / Munich

PostPosted: Sun Apr 15, 2007 1:10 am    Post subject: After update to 10.4.9 ... AutoMounter have some problems Reply with quote

Hi everybody,

after I have installed the MAC OS X 10.4.9 Update, the AutoMounter does not work any longer like in former times.

Inside the LAN, there are 4 Apples (2 x PPC & 2 x Intel).

When I double-click the ICON from a predefined config, the AutoMounter works and works and works, and than nothing happens.

Is there a solution, to solve my problem, because it's the best application I have ever seen.

Regards Hans
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
mhorn
Site Admin


Joined: 10 Jul 2003
Posts: 599

PostPosted: Mon Apr 16, 2007 8:35 am    Post subject: Reply with quote

I will have to look at this later when I am at my Mac.
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website
hansemannk



Joined: 15 Apr 2007
Posts: 2
Location: Germany / Munich

PostPosted: Mon Apr 16, 2007 11:46 am    Post subject: Reply with quote

mhorn wrote:
I will have to look at this later when I am at my Mac.


Thanks Wink
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
mhorn
Site Admin


Joined: 10 Jul 2003
Posts: 599

PostPosted: Mon Apr 16, 2007 6:55 pm    Post subject: Reply with quote

I just tried to add and delete an auto-mount point. It worked without any problems. Have you tried deleting the preferences for SharePoints AutoMounter?
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website
Display posts from previous:   
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    HornWare.com Forum Index -> SharePoints AutoMounter All times are GMT - 7 Hours
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group